🚛⏰ Ingyenes szállítás CSAK MA!
🚛⏰ Ingyenes szállítás CSAK MA!

Szállítási információk

Mivel Ön fontos számunkra csomagját aznap csomagoljuk.

Ha rendelése eléri az 16.990 Ft-ot, csomagját partnerünk, a GLS Futárszolgálat 2 munkanap alatt DÍJMENTESEN házhoz szállítja! 16.990 Ft alatti rendelések esetén a csomagolási és postaköltség 1.370 Ft.

 

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Az utánvétes vásárlás felső határa 499.999 Ft lehet.

A vásárolt terméket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. Jelenleg kizárólag belföldi megrendeléseket tudunk elfogadni.

Házhoz szállítás (1-2 munkanap)

Szállítási díj:

Utánvétes vásárlás esetén Magyarország egész területén egységesen:

- 1.370 Ft (ÁFA-t tartalmazza) 5.990 Ft alatti rendelések esetén.
- INGYENES szállítás 5.990 Ft feletti rendelések esetén.

Kérjük rendelése leadásakor adja meg telefonszámát, hogy a futár elérhesse, ha kérdése van, vagy pontos szállítási időt szeretne egyeztetni.

A terméket az GLS, azaz a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. fogja kiszállítani a megadott címre, a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül. A kiszállítás hétköznap és munkaidőben, 8-17 óra között történik. A futár kétszer próbálja meg kézbesíteni a rendelést a megadott címre. Ha másodjára sem sikerül a csomagot kézbesíteni, a csomagot visszaküldik hozzánk. Mielőtt csomagját kézbesítjük, e-mail és SMS (amennyiben rendelésnél vagy regisztrációnál mobiltelefon számát megadta) értesítést kap. Az SMS-ben/e-mailben megkapja a kézbesítés körülbelüli várható időpontját (3 órás időkeret). Ha érdeklődni szeretne csomagja hollétéről, kapcsolatba léphet a futárszolgálattal a +36 29 88 67 00 vagy +36 20 890 0660 telefonszámon, vagy írja be csomagkövetési számát ide: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match=

Bankkártyás vagy banki átutalásos fizetés esetén átvételkor a vásárlónak igazolnia kell a személyazonosságot a GLS futárnak. Ha a vásárló nem személyesen kívánja átvenni a csomagot, akkor meghatalmazást kell adnia annak a nevére, aki azt átveheti.

Utánvétes fizetés esetén, más is átveheti a csomagot, és nem kell írásos meghatalmazást felmutatnia. Ebben ez esetben a csomag adatai (megrendelő neve, webáruház neve, termék neve, fizetendő összeg, vonalkód) közül legalább kettőt tudnia kell, hogy pontosan beazonosítható legyen.

Utánvétes fizetés esetén a futárnál készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykor